Sähköinen laskutus

Perinteisen kirjeen lisäksi voit vastaanottaa laskumme myös sähköisesti: pdf:nä sähköpostiin tai e-laskuna/verkkolaskuna verkkopankkiin. Alla lisätietoja eri laskutustavoista ja niiden käyttöönotosta.

Sähköpostilaskutus:

Sähköpostissa pdf-lasku näyttää samalta kuin tavallinen paperinen kirje. Viestin mukana on myös virtuaaliviivakoodi, mikä nopeuttaa laskun tietojen siirtämistä verkkopankkisi maksutapahtumaan.

Sähköpostilaskutuksen käyttöönottamiseksi ilmoita sähköpostiosoitteesi asiakaspalveluumme ja pyydä sähköpostilaskutuksen aktivointia. Ilmoituksen voit tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@finkraft.fi tai puhelimitse numeroon 09 6898 8780.

Kuluttajien e-laskutus:

E-lasku on sähköisessä muodossa oleva lasku, jonka saat omaan verkkopankkiisi. Voit jatkossakin hallita itse, milloin ja miten paljon tililtäsi veloitetaan. E-lasku on pankkien yhdessä kehittämä, joten se on turvallinen sekä kätevä tapa vastaanottaa ja maksaa laskuja. Lue lisää e-laskusta osoitteessa www.e-lasku.info.

Kuluttaja-asiakkaana voit tehdä e-laskutustilauksen omassa verkkopankissasi (tai palvelussa mihin e-lasku tilataan). Tämän tekemiseen tarvitset Finkraftin asiakasnumerosi, jonka löydät mm. viimeisimmästä laskustasi. E-laskutuksen aktivointi korvaa automaattisesti voimassa olevan laskutustavan. E-laskutussopimuksen purkaminen palauttaa laskutustavaksi sitä ennen käytössä olleen laskutustavan.

Hyvä tietää e-laskusta:

  • Voit verkkopankistasi tilata ilmoituksen saapuneesta e-laskusta esim. sähköpostiisi.
  • Voit verkkopankistasi valita veloittuuko maksu automaattisesti tililtäsi eräpäivänä vai hyväksytkö maksut itse.
  • Voit tarvittaessa muuttaa e-laskun veloitustiliä, eräpäivää ja maksettavaa summaa.

Yritysten verkkolaskutus:

Yritysasiakkaiden verkkkolaskutus poikkeaa hieman kuluttaja-asiakkaiden käytänteistä ja sen aktivointi tehdään ilmoittamalla meille yrityksen verkkolaskutustiedot. Voit toimittaa meille yrityksenne verkkolaskutustiedot sähköpostitse osoitteeseen info@finkraft.fi.