Avoimet työpaikat

Täällä voit tutustua avoimiin työpaikkoihimme.


Finkraft Oy etsii yritysmyynnin ammattilaisia koko Suomen alueelle

Tehtäväsi on myydä PK-yrityksille edullista ja uusiutuvin luonnonvaroin tuotettua sähköä. Ensisijaisesti tehtävä on päätoiminen, mutta sinulla voi jo olla jokin edustus, jonka puitteissa matkustat näillä talousalueilla.

Odotamme sinun olevan positiivinen, omaat hyvät sosiaaliset vuorovaikutustaidot, olet määrätietoinen ja osaat ottaa asiakkaan tarpeet huomioon sekä viedä kaupat päätökseen. Sovit itsellesi asiakastapaamisia ja tapaat jatkuvasti uusia asiakasyrityksiä. Finkraftin sähkösopimuksen esittely on nopeata ja palkitsevaa, sillä tuloksellisesta myynnistä saa kannustavan korvauksen. Sinulla on myös Y-tunnus jolla laskutat myyntiprovisiosi Finkraft Oy:ltä.

Tarjoamme kilpailukykyiset tuotteet, perusteellisen perehdytyksen ja hyvän myyntiprovision, sekä mahdollisuuden työskennellä kannustavassa, asiantuntevassa ja motivoituneessa työympäristössä.

Toimi nopeasti. Tehtäviä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostiosoitteeseen jukka.tiitinen@finkraft.fi. Lisätietoja Jukka Tiitinen, 0400 455846.