Finkraft yhteistyöhön Norden Fin Capitalin kanssa

Finkraft ja Norden Fin Capital ilmoittavat ylpeinä, että olemme aloittaneet yhteistyön. Norden Fin Capital tulee jatkossa toimimaan Finkraftin laskuttajana. Yhteistyön tavoitteena on tehdä palvelustamme entistä asiakaslähtöisempää.

Huomioithan että Norden Fin Capitalille maksettavissa laskuissa on uusi tilinumero: FI70 1237 3000 1670 53.

Muutoksen myötä osa kuluttaja-asiakkaista voi joutua aktivoimaan e-laskutuksen tai Netpostin Norden Fin Capitalille, jos haluavat myös jatkossa laskut kyseisellä tavalla. Yritysasiakkaiden verkkolaskutus toimii hieman eri tavalla ja näille me aktivoimme kyseisen laskutustavan asiakkaan pyynnöstä.

Vastaamme mielellämme laskutukseen liittyviin kysymyksiin sekä palautteisiin. Norden Fin Capitalin asiakaspalveluun voit olla yhteydessä osoitteessa www.nordfincapital.com, sähköpostitse support@nordfincapital.com tai soittamalla numeroon 09 6159 3211.

Finkraftin asiakaspalvelu auttaa sinua edelleen laskujen sisältöön tai sähkönmyyntiin liittyvissä kysymyksissä. Finkraftin asiakaspalveluun voit olla yhteydessä sähköpostitse info@finkraft.fi tai soittamalla numeroon 09 6898 8780.


Ystävällisin terveisin
Finkraft Asiakaspalvelu
Norden Fin Capital -tiimi