Tesla Motors

Tesla Motors


Tesla tarjoaa autoilijoille latauspisteissään Finkraft Oy:n ympäristöystävällistä sähköä.

Tesla Motorsin perusti vuonna 2003 joukko Piilaakson insinöörejä, jotka halusivat todistaa, että sähköautot voivat olla bensiinikäyttöisiä autoja parempia. Teslan tuotteissa oli välitön vääntömomentti, uskomaton voimansiirto ja päästöttömyys – niissä ei tehty kompromisseja. Jokainen uusi autosukupolvi olisi aikaisempaa edullisempi, niin että yritys pääsee jatkuvasti lähemmäksi tavoitettaan: nopeuttaa maailman siirtymistä kestävään liikenteeseen.

Lue lisää asiakkaan omilta verkkosivuilta: www.tesla.com


Lehto Group

Lehto Group


Lehto Group Oyj käyttää Finkraft Oy:n ympäristöystävällistä sähköä kaikilla rakennustyömaillaan ympäri Suomen.

Lehto on lupaus talousohjatusta rakentamisesta, jossa kustannuslaskelmat ja aikataulut pitävät. Lupaus työnjäljestä, joka ylittää asiakkaiden odotukset. Talousohjatussa rakentamisessa asiakas tietää ennalta tarkalleen, mikä on rakennuskohteen kokonaiskustannus. Lehdolla on asiakaslähtöisesti jokaiselle palvelualueelle erikoistuneet ammattilaiset ja valmiit mallistot – omakotialueista suuriin liikekeskuksiin.

Lue lisää asiakkaan omilta verkkosivuilta: www.lehto.fi


KVP Group Oy

KVP Group Oy


KVP Group Oy käyttää majoituskohteissaan Finkraft Oy:n ympäristöystävällistä sähköä.

Koko Suomen alueella toimiva KVP Group Oy on majoitustoiminnan ammattilainen ja he tarjoavat kalustettuja vuokra-asuntoja yritysten tarpeiden mukaan räätälöidysti. Heidän kokonaispakettinsa sisältää kaikki palvelut aina asunnonhankinnasta kalusteisiin sekä sopimuskohtaiseen siivouspalveluun, avaimet käteen periaatteella.

Lue lisää asiakkaan omilta verkkosivuilta: www.kvp-group.fi


Asfalttikallio Oy

Asfalttikallio


Asfalttikallio Oy on suomalainen asfaltoinnin ja maanrakentamisen palveluja tarjoava yritys. Heidän ammattitaitoinen henkilökuntansa tuottaa asiakkailleen laadukkaita, ympäristöystävällisiä ja kilpailukykyisiä palveluja modernilla kalustolla nykyisten vaatimusten mukaisesti. He toteuttavat päällysteet joka tarpeeseen ja pienistä kohteista suuren mittaluokan urakoihin.

Heidän nykyaikaisella asfalttiasemallaan Tuusulassa käytetään Finkraft Oy:n ympäristöystävällistä sähköä.

Lue lisää asiakkaan omilta verkkosivuilta: www.asfalttikallio.fi